Ъгловият диван – гаранция за стил и комфорт в дневната

диван

Когато ни предстои промяна на интериора в дневната, една от най-важните мебели на които обръщаме по-специално внимание е диванът. В това помещение прекарваме много голяма част от свободното си време у дома, каним приятели, гледаме телевизия или просто разговаряме помежду си. Меката мебел е определяща за нашия комфорт и точно затова изборът и е от съществено значение. Ъглов диван Венус е идея върху която да се замислите. Тази форма е много подходяща, защото спестява място и ви предоставя лежанка на която да отдъхвате.

Размерът на ъгловия дивана е в основата на добрия избор

Преди да започнете с огледа и подбора е редно, да вземете точни размери на свободното пространство, където планирате да поставите тази мебел. Добре преценете височината и ширината, както и това дали има прозорци и колко високо са те. Ъгловите дивани Венус, чудесно се вписват както в много големи пространства, така и в по минималистични. Този универсален модел ще направи така, че помещението да изглежда възможно най просторно, като в същото време ви предостави търсения комфорт и домашен уют. Инсталиран до стената той перфектно следва линията ѝ. Не правете грешката да вземете много голям ъгъл, който да стои неестетично в малкото помещение. Когато се избират мебели винаги трябва да се търси синхрон и хармония между тях, така че непременно съчетайте меката мебел с останалото обзавеждане в хола.

Холов ъгъл

Ъглов диван Манила с функция сън и ракла от Венус:

  • Основа – масив, МДФ и ПДЧ;
  • Част за сядане – матраци с пружинен пакет тип „Покет“ и пенополиуретанова пяна с висока плътност;
  • Удобни възглавници – силиконизиран пух, пенополиуретанова пяна и калъфи с цип;
  • Функция сън – изтегляне на седалката с падащ гръб;
  • Дамаската на ъгловия диван Венус е по ваш избор.

Една толкова многофункционална мебел ще ви помогне в ежедневието. Красивите стилове и дизайни, които ще откриете във Венус, ще направят дневната наистина луксозна.