Две деликатни зони, които изискват лазерна епилация – поверете елиминирането им на Мирабел Бургас

епилация на брадичка

Едни от най-красивите и поддържани дами можете да срещнете в Бургас. И ако се питате защо така се говори то явно все още не сте запознали с едни от най-новите терапии, които се предлагат в козметичния и дерматологичния бранш. За една жела наистина е важно да изглежда красива, да е уверена, а самочувствието ѝ да бъде подплатено. Няма как и вие да не сте разтревожени от хормоналното окосмяване, което се появява на брадичката или над горната устна. Но е време да се запознаете с решението на тези проблеми, което се намира буквално под носа ви. С лазерна епилация от клиника Мирабел можете да си върнете увереността с пълно основание.

Обезкосмяване на брадичка

Сред тревогите на младите дами с обилно окосмяване е това, че в даден момент могат да бъдат доста отблъскващи за своите половинки поради наболите косъмчета под брадичката. Дори да не са толкова видими това са дефекти, които не бихте желали да бъдат причина за загубата на интимен партньор, на който държите, нали! Ще кажете, че щом чувствата са силни между двама души то няколко косъмчета на брадичката не бива да се приемат като мотив за прекратяване на взаимоотношенията. Но ето, че отново стигаме до увереността и липсата на самочувствие. Жената има нужда от това да се чувства добре в своята кожа, така че сега  е момента са си запишете час в Мирабел за лазерна епилация на брадичка Бургас.

Лазерната епилация е един от най-трайните доказани методи за безполезнено обезкосмяване в съвременната дерматология. Проблемни зони като интим, подмишници, брадичка, горна устна, където окосмяването създава дискомфорт вече имат своето решение. в Мирабел Бургас ще получите професионално отношение, а третирането с SHR революционната технология ще забравите бързо за досадните косъмчета, които доскоро са ви карали да се чувствате като аутсайдер.

Обезкосмяването на брадичката преминава като терапия, която се прилага с SHR на всяка друга зона. Това, което е важно да знаете, че:

  • Лазерната епилация на брадичка е приложима за различно като вид и цвят окосмяване;
  • Преди да се пристъпи към процедура е важно да се вземат под внимание възрастта на пациента, пол, хормонални или други кожни заболявания;
  • Не е нужно да привите нищо предварително у дома преди да бъдете консултирани от професионален дерматолог.

Решение и за окосмяването на горната устна

От Мирабел Бургас са наясно с онези дамски неволи, които могат да повлияят на емоционалната стабилност. Дискомфорта от това ежедневно да следиш колко досадни косъмчета са се появили на горната устна е повече от досаден. Наистина онова, което е важно да се отбележи е, че лазерна епилация горна устна Бургас е от услугите, предлагани от клиника за естетична дерматология Мирабел, които се радват на висока популярност.лазерна епилация

Характерно за лазерната епилация с модерната технология SHR е това, че е от доказаните безопасни методи, с които дълготрайно можете да намерите ефективно решение за вашите проблеми с нежеланото окосмяване. Бързо и ефикасно, с дълготраен ефект, повлияващо се независимо от цвета на окосмяването – това са основните причини поради, които все повече дами от Бургас и областта се доверяват на професионалните дерматолози от Мирабел.

Брадичка или горна устна с неприятно наболи косъмчета са чест повод за подмятания и подигравки от колеги, приятели, роднини. Наистина не бива да оставяте нещата така, а да инвестирате в своето добро самочувствие, увереност и перфектна визия.

Ползите от третиране с революционния метод за лазерно епилиране SHR са феноменални, защото:

  • Ефективни са при всякакъв вид окосмяване;
  • Прилага се при големи и малки участъци;
  • Ефективността е до 90 % намаляване на окосмяването след първите процедури;
  • Терапията не е болезнена и не изисква предварителна подготовка в домашни условия.

С Мирабел Бургас вече имате повод за пълно щастие, защото досадните косъмчета на брадичката и горната устна са вече само спомен.