Диванът – основната мебел за комфорта на семейството

диван

Обикновено всекидневната е стаята в жилището, която е любима на всички. Там се намира телевизорът, комфортният диван и цялата обстановка предразполага към почивка и добре прекарано време. За да бъдат всички обаче напълно доволни е нужно, когато избирате мека мебел внимателно да определите какъв точно модел ще ви е необходим. Погледнете в каталога на https://www.venus.bg/мека-мебел/дивани-и-канапета и пред вас ще се разкрие огромно разнообразие от перфектно изработени и стилни артикули. Ако внимателно разгледате предложенията и си отговорите на няколко въпроса, ще намерите най-правилното решение за дома си.

Диванът – външен вид и дизайн

Главната роля в дневната зона се пада разбира се на дивана, защото от него очакваме да ни настани удобно, докато сме в помещението. Разновидностите в онлайн магазин venus ви предлагат възможността да избирате между класически линеен модел или такъв с лежанка. И двата вида имат своите предимства, но какъв ще поръчате зависи от пространството във вашия дом и броя на хората, които ще го използват. Освен като място за сядане, съвременните дивани имате различни практични допълнения, които ще са ви от полза. Обикновено под седалките се разкрива достатъчно голяма ракла, която ще ви послужи за подредба на различни вещи. В други пък е инсталиран механизъм, който ги превръща в място за спане, когато това е нужно. И двете функционалности ще ви дадат възможност стаята да изглежда винаги подредена и организирана.

Луксозен клик-клак диван

Луксозен клик-клак диван POEM с ракла – бежово/кафяв от venus:

  • Луксозен модел с две декоративни възглавници, подходящ за обзавеждане на хол или дневна;
  • Предлага се с функция сън (клик-клак механизъм) и разполага с ракла под седалището;
  • Моделът е тапициран с качествена текстилна дамаска, подплатен с пълнеж от високоеластичен пенополиуретан и мебелна вата.

Ако държите на високото качество, то сте попаднали на правилното място. В каталога на магазин venus ви очакват мебели в перфектно съотношение цена-качество, които ще се погрижат за комфорта на цялото ви семейство.