Горива за земеделска техника с високо качество изберете от Горрел

дизелово гориво

Видовете горива, които се предлагат на нашия пазар се класифицират по различни принципи. В зависимост от типа на двигателя на машината или превозното средство се наблюдават дизелови и бензинови горива, а също така има и такива, използващи пропан- бутан. Една особена категория машини и инвентар изискват специално пригодена за тях гориво. Става въпрос за такъв тип техника, която е използваема в земеделския сектор. Тъй като бранша винаги търси оптимално евтин и ефективен вариант то изискването е за гориво с нужното качество и добра оферта. С предоставеното гориво за земеделска техника от Горрел могат да осигурят на земеделските стопани качествен ресурс, с който да повишат производителността от своята дейност.

Специфика на дизела за селското стопанство

Това, по което дизела за машини, използвани в земеделието се отличават е в това, че тук биокомпонента липсва. Това реално не прави ресурса по-некачествен, но пък за сметка на това е доста по-евтин. Освен, че е приложимо за всякакъв вид машини то се оказва подходящо и за пътно строителната техника като и в този бизнес сектор отново цената е решаваща.

гориво

Липсата на биокомпонент може да се окаже пагубен за новите трактори и машини за обработка на земеделските площи. Именно поради това отговорните стопани прилагат различни видове добавки, с които да подобрят качеството на дизела, който използват. Така намаляват консумацията и разхода, а освен това оказват и съществена грижа за това техниката да може да им служи дълголетно.

От Горрел могат да предоставят на земеделските стопани:

  • Добри оферти за дизел без биокомпонент;
  • За количества се предлагат и добри отстъпки за дизел с биокомпонент;
  • Гарантират качество;
  • Осигуряват доставки навреме така, че работата в стопанството да не търпи загуби и да не спира;
  • Доверявайки се на компания със собствен транспорт стопаните наистина могат да разчитат на доверен партньор.

Изберете доставка от Горрел и ще получите отлични оферти.