Как да открием перфектната нова холна маса за дневната

маса

Ако искате да внесете ново излъчване в дневната зона без да инвестирате прекалено много средства в обемни мебели ви предлагаме да поръчате онлайн нова холна маса. Този на вид малък декоративен артикул има силата да промени изцяло интериора и обстановката. Разнообразието от дизайни и модели което ще откриете в интернет магазин venus.bg ще ви помогне много бързо да изберете подходяща мебел, която да ви създаде ново усещане когато сте в дневната. Не пропускайте да комбинирате с останалите мебели в помещението за да бъде обстановката достатъчно хармонична и уютна.

Изборът на материал е важен не го подценявайте

Може би основният критерий на базата на който ще изберете подходяща холна маса е материалът от който тя е изработена. Той е в състояние да създаде определено лукс в помещението и да изпъкне на фона на останалите артикули. Най-популярните холни маси са тези от естествена дървесина и MDF. Те винаги създават уютно усещане в помещението и са символ на висока класа. Подобен елемент е достатъчно здрав и стабилен, за да поставите различни неща върху плота без притеснение. Стъклените модели също изглеждат много красиво и елегантно. Тук обаче трябва да полагате повече грижи за чистотата, защото дори и най-малкото петънце се вижда върху стъклото. За да ви е по-лесно да определите модела холна маса се съобразете с материалите от които са изработени останалите мебели и стила който е зададен в дневната. Venus.bg представя характеристиките на един модерен вариант. Модел DIANA INTRO, МДФ, стъкло, 100/60/45 см. – Дъб сонома:

холна маса
  • „DIANA INTRO“ – стилна маса за хол или дневна с два плота от закалено стъкло;
  • Горен плот – чисто стъкло, долен с матирано;
  • Базата е от МДФ със свързващи хромирани  елементи.

Моделът е изключително модерен и актуален, но също така е възможно да го инсталирате и в по-класически интериор, благодарение на базата която е изработена от MDF материал. Той чудесно ще кореспондира с останалите мебели.

Как да съчетаем холната маса с дивана

Тези два елемента от обзавеждането несъмнено вървят ръка за ръка. В зависимост от височината на седалката на дивана изберете и височината на холната маса. Красиво би стояло, ако спазите правилото за няколко сантиметра по-нисък плот. Пред класически диван ви препоръчваме да изберете мебел с правоъгълен плот, който ще бъде най-удобен за сервиране на различни напитки и почерпки. Същото в пълна сила важи и за елипсовидните модели. Напоследък популярни станаха помощните варианти, които лесно се местят в помещението и не пречат когато не се използват. Преди да поръчате разгледайте всички възможности и разумно определете кой модел ще бъде подходящ за вашия дом.