Как да изберете спален комплект с модерен дизайн от Венус

спалня

Всеки иска домът му да бъде обзаведен по възможно най-комфортния и красив начин. За да стане това е нужно да вложим старание и креативност. Мебелните магазини в днешно време предоставят чудесни възможности от които е добре да се възползваме за да имаме една действително удобна жилищна среда. Виж тук в сайта на магазин Венус различни възможности за спалната зона. Модерните мебелни комплекти са добър начин да организираме пространството и то да ни носи необходимите ползи.

Какво получавате с покупката на комплект за спалня

Модерните конфигурации предлагат на потребителя всичко необходимо за уютното ежедневие в спалнята. Може да откриете както големи комбинации които включват гардероб, легло, нощни шкафчета и скрин, така и малки съставени само от легло и нощни шкафчета. Вижте тук възможностите, които ви дава онлайн магазина. Огромното преимущество от този вид покупка е стиловото съответствие на отделните компоненти. Всяка мебел е от определена серия, която производителят е съчетал перфектно в предложената от него конфигурация. Функционалностите които предлагат артикулите са много полезни за ежедневна употреба. Вижте тук модерните възможности. Амортисьорен повдигащ механизъм, който разкрива пространството под матрака за съхранение на багаж. Част от леглата притежават вградени чекмеджета в основата, които също са много удобни. Много практични са системите за плавно отваряне и затваряне на вратичките, защото именно те предпазват елементите от бързо износване.

Спален комплект

Спален комплект Карина – Тъмен британски дъб/Медна перла – 160/200 см. Непременно вижте тук подробности и характеристики:

  • Леглото има повдигащ механизъм за матрака;
  • Подходящо е за еднолицев и двулицев матрак с размери 160/200 см., като за поставянето на двулицев матрак е нужна допълнително закупуване на подматрачна рамка;
  • Гардероб с две плъзгащи врати;
  • Нощни шкафчета два броя – вижте тук снимки на целия модел.

За да откриете действително подходящ комплект за своето жилище, трябва много добре да прецените какви са вашите нужди и с какво пространство разполагате.