Как да намерите подходяща холна маса за жилището си

маса

Всекидневната е предпочитана стая за почивка от всеки член на семейството. Често предпочитаме да каним и гостите си там. Ето защо в тази стая е добре да присъства масичката, като елемент. Тя не само придава завършен вид на интериора, но и се явява необходимост. Мебели Венус масички за хол е подходяща част от дизайна на всяко жилище. Разнообразните модели ще ви впечатлят със своята красота и функционалност. За да намерите подходяща за вас трябва да се съобразите с няколко неща за които ще поговорим днес.

Материалът от който е направена масичката за хол е важен – кой да изберете

Както при всяка една мебел и тук производителите са използвали разнообразни материали – както и комбинации. За да откриете правилната за вас трябва да се съобразите със стила на останалото обзавеждане в стаята. Изборът, който имате във Венус е наистина впечатляващ – дърво, метал, стъкло, MDF, ПДЧ и други. За да попаднете на правилния артикул освен стилът непременно се съобразете и с размерите на самата стая. Ако тя е малка по размер много ще подхождат съвременните стъклени холни масички Венус, които придават лекота и създават впечатление за повече пространство. Много предпочитани от клиентите са и комбинациите от различни материали, като например стъклен плот и метална основа. При положение, че всекидневната ви е голяма и класически обзаведена, тогава дървените модели са най-синхронни.

Холна маса

Формата на холната масичка Венус обикновено е няколко вида:

  • Продълговата – стандартен вид предлагащ по удобство и елегантност;
  • Квадратна – ясно очертава зоната около себе си, а със своя контраст създава неповторим завършек;
  • Кръгла – любима на много от хората. Преминавате спокойно около нея;
  • Елипсовидна – един от най функционалните модели, подходящи за посрещане на гости.

Магазин Венус ви е подготвил палитра от най-актуалните холни модели. Съобразете се с посочените днес критерии и със сигурност ще се сдобиете с най-подходящата.