Какво легло да изберем за детската стая за да направим малчугана щастлив

детско легло

Всеки родител иска да зарадва своето дете като обзаведе стаята му по най-добрия и приказен начин. Задачата не е лесна, защото мебелите трябва да бъдат практични и функционални, като в същото време са достатъчно атрактивни като дизайн, за да се харесат на детето. Съвременните детски легла цени могат да бъдат намерени онлайн в сайта на магазин Venus.bg. Моделите са безспорно качествени, а достъпните цени ще ви изненадат приятно. Има различни критерии които трябва да спазите купувайки нещо подобно. Днес ще се опитаме да ви помогнем с няколко ценни съвета.

Как да изберем практично детско легло на разумна цена

Днес ще ви представим два конкретни модела детски легла, които няма да натоварят бюджета ви, тъй като цените им са напълно приемливи. Първият вариант е модел тип сандвич. При него под основното легло се намира второ на колелца което се издърпва при необходимост. Това е изключително функционално и практично, ако имате деца на близка възрастна и нямате достатъчно пространство в апартамента.

Подобно обзавеждане може да ви бъде от полза и когато ви дойде друго дете на гости с преспиване. Следващото практично детско легло е класическото единично. То може да се използва от детето повече време. Цената на която ще го намерите е изключително достъпна. Подобен артикул е снабден и с чекмеджета за да подреждате по-бързо помещението. Venus.bg представя един наистина удобен модел. Детско легло тип „сандвич“ Сити 2020:

легло сандвич
  • Модел „Сити 2020“ е част от модулна система за обзавеждане на детски стаи „Сити“;
  • Снабдено е с етажерка, подходяща за съхранение на любимите книги и аксесоари на Вашето дете;
  • Долният артикул е на колелца, издърпва се и се разделя от горното;
  • Подходящи матраци за това легло са еднолицеви 900/2000 с максимална височина от 240 мм;
  • Цената е само 285 лв.

Избирайки подобна практична мебел ще изградите една наистина перфектна обстановка.

Защо малчуганите обичат двуетажните модели

Много от родители се притесняват да купят такава мебел, понеже се тревожат за безопасността на децата и затова да не се наранят. От друга страна обаче децата обожават подобни артикули и ги възприемат като част от техните игри. Те са интересни, функционални и правят помещението да изглежда наистина просторно и голямо. Ако обзавеждате детска стая за две деца не се колебайте да поръчате подобна мебел, защото тя ще се хареса много на вашите деца и ще им осигури спокоен и качествен сън. Конструкциите са достатъчно здрави и надеждни, за да няма излишни инциденти. Разгледайте предложенията в каталога на онлайн магазина и поръчайте нещо различно и практично.