Какъв модел детско легло да изберем за момче

легло кола

Лесно ще зарадвате своето дете, ако промените интериора в детската стая. Все пак в това помещение детето прекарва почти цялото си свободно време в игри, учене и почивка. Какво обаче би впечатлило едно малко момченце? Предлагаме ви да изберете интересно и много впечатляващо детско легло-кола. Виж тук всички предложения от онлайн магазин Venus.bg. Мебелите от тази серия са изключително реалистични и детето ще остане невероятно изненадано. Колата изглежда едно към едно като оригинала и ще създаде наистина мечтан интериор. Артикулите са изработени от висококачествени материали и са напълно безопасни за малчуганите.

С какво детските леглата-коли превъзхождат класическите модели

Този вид мебели също осигуряват комфортно и удобно място за сън с размер като единичното легло. Вижте тук предложенията онлайн. За разлика от него обаче дизайнът им е много по-привлекателен за децата. По-скоро им създава усещането, че имат голяма и красива играчка в стаята отколкото мебел на която да спят. Вижте тук снимки на различните модели. Те могат да включват колата във всичките си игри, защото изглежда напълно реалистично – снабдена е с различни звукови сигнализации, фаровете също светят, а седалките са тапицирани с кожа. Вижте тук моделите. Ако обзавеждате стая за две деца има и артикули тип сандвич. Така спокойно могат да спят две деца. Вижте тук днешното предложение на онлайн магазин Venus.bg. Детско легло спортна кола Forza 2 90/190 тип сандвич – сива – с подматрачна рамка, светещи фарове и спойлер:

легло
  • Двойно детско легло „Forza 2 „ е с форма на спортна кола, идеално решение за малки помещения;
  • Има осветление на фаровете, което се активира с бутон, който се намира на предния панел и спойлер;
  • В прибрано състояние детското леглото е единично, подходящо за еднолицев или двулицев матрак размери: 90/190 см;
  • При разгъване долното може да се вади отляво или дясно, като се дърпа напред и артикулът става два персона;
  • Може да се ползва и като чекмедже;
  • Включени са подматрачни рамки;
  • Ръбовете са със заоблена форма за да се избегнат наранявания.

Функционална и практична мебел, която ще ви помогне да направите интериора в детската незабравим. Вижте тук и другите модели от серията.

Какви са предимствата на онлайн покупката

В интернет магазините може да намерите без проблем толкова интересна и вълнуваща мебел. Инвестицията си заслужава, защото детето ще бъде очаровано от новото си легло-кола и ще иска да си играе през цялото време. Не е за подценяване и това, че няма да имате никакъв проблем да го накарате да легне да спи, тъй като със сигурност това ще му доставя удоволствие. Поръчката през онлайн платформата става бързо и лесно. Вижте тук всички оферти и изберете актуален модел.