Какви удобства може да има в модерна за детска стая?

мебели за детска

Когато пред родителите стои задачата да изберат мебели за детската стая, те искат да бъдат максимално прецизни и да не лишават детето от нищо важно. Ето защо ще ви дадем идеята да инвестирате в готов комплект, който включва правилните мебели, съобразени с възрастта на малчуганите и подбрани професионално. Всичко нужно може да намерите в магазин венус на много добри и промоционални цени. Важно е нещата, които ще купите, да бъдат изработени много добре от здрави и устойчиви материали. За един родител голямо значение има безопасността и комфорта на детето.

Какво представляват съвременните комплекти за детска стая?

Готовите варианти са предпочитани от потребителите, защото не се налага да търсят поотделно всяка мебел и да се опитват да я комбинират. Когато купувате комплект сте сигурни, че всичко е изработено в една продуктова гама и различните елементи се допълват взаимно. Моделите са много разнообразни, защото и хората пазаруват за момчета, момичета, близнаци, малки и големи деца.

Всеки има своя вкус и предпочитания и поради тази причина мебелите, които присъстват както и техният дизайн е различен. Най-популярните комплекти за детска стая съдържат легло, гардероб, бюро и шкаф с етажерка. Размерът на отделните артикули може да варира в зависимост от това, колко голяма е детската стая.

Съобразете се с предпочитанията на малчугана и неговите любими цветове, защото има възможност да изберете ярко обзавеждане, което се харесва на по-малките деца. От магазин Венус днес ще ви представят – Детско обзавеждане Некст – 90/200 см:

детска стая
  • комплект „Некст“ притежава всичко необходимо за обзавеждането на Вашата детска стая;
  • моделът включва легло с тапицирана табла от плат и контрастни шевове;
  • гардероб с лост за дрехи, две ниши, ракла, етажерка, бюро и шкаф;
  • за Ваше удобство вратичките са оборудвани с механизъм за плавно затваряне;
  • комплектът е изработен от висококачествено ПДЧ 18 мм.

Добре комбинирано обзавеждане, което ще се хареса на всяко дете и тийнейджър. Цветовете на мебелите са модерни и неангажиращи, което ви позволява да допълните обзавеждането на стаята с допълнителни декорации по ваш избор.

От какви материали се изработват мебелите днес?

Един от основните критерии за избор си остава качеството и здравината на различните артикули. От известно време естествената дървесина беше заменена от съвременните MDF и ПДЧ плоскости. Те се наложиха като перфектен материал за изработка на мебели в комплект, защото са по-леки, могат да бъдат представени в различни цветове и са достатъчно устойчиви. Цената им никак не е висока и така всеки родител ще може да обзаведе детската стая по начин, който ще се хареса на малчугана.