Нехирургични методи за подмладяване и разкрасяване

подмладяване

Инжекционните методи за разкрасяване стават все по-популярни. Причините за това се дължат главно на факта, че всъщност те успешно изместват хирургическата намеса и дават много по-добри резултати. Най – търсените и предлагани от водещи дерматолози в страната са плазмолифтинга и поставянето на филъри като и двата метода водят до висока ефективност и структуриране, които имат удивителен резултат без да е нужно да се намесва скалпел. От Мирабел Бургас днес ще ни дадат кратка информация за това какво представляват двата типа процедури и до колко са безопасни, ефективни и безболезнени. А това определено вълнува онези от вас, за които суетата не е порок, а начин да реализират своята перфектна и мечтана визия.

Плазмолифтинг – особености и ефективност

Дерматолозите от Мирабел Бургас винаги прилагат възможно най-близките до естественото възстановяване на клетките лечение с цел подмладяване и реструктуриране на кожата. На https://www.dermamirabel.com/uslugi/estetichna-dermatologia/plazmolifting/ ще откриете подробна информация за това какво представлява самата инжекционна терапия, а сега накратко ще изложим причините за нейната популярност.

Наричат PRP – Platelet Rich Plasma technology терапията един от възможно най-естествените методи за регенериране на тъканите и клетките. Използва се за целта кръвна плазма, която е богата на ензими, витамини, белтъци както и всякакви други вещества, които имат удивителен подмладяващ ефект.

За провеждането на метода по подмладяване е необходимо взимането на кръв от вената на пациента. Извличането на плазмата се извършва с помощта на специална центрофуга. Инжектирането на плазмата се извършва на дълбочина 1-2 мм, което на практика прави терапията безболезнена и без нужда от анестезия.

Плазмолифтинга е революционен метод, който се прилага не само като средство за подмладяване, но също така е с доказана висока ефективност при:инжекционна терапия

 • Настъпване на всякакви възрастови изменения на кожата като бръчки, петна и други;
 • Успешно се лекува алопеция или така нареченото оплешивяване;
 • При лечение на суха и чувствителна кожа;
 • Заличава успешно белези от рани, операции и акне;
 • Подобрява еластичността на кожата;
 • Намалява мимическите бръчки;
 • Изравнява тена и го прави свеж;
 • Използва се при трудно зарастващи рани и други.

Плазмолифтинга може да се прилага и като превантивна мярка срещу остаряване, което би подържало кожата на лицето винаги сияйна и млада.

Филъри – най-лесния път към мечтаните сочни устни

Друг вид разкрасяваща процедура, от която можете да се възползвате в клиника Мирабел е уголемяване на устни Бургас. Хиалуоновите филъри са също инжекционна терапия, при която се третира отпусната кожа придава се обем и се реструктурират определени зони, които желаем да изглеждат по-добре. Не е нужно да се подлагате на хирургична интервенция за да уголемите устните си. От клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас предоставят на вниманието ви напълно безобиден и безопасен метод за разкрасяване, на който можете да се подложите. Филърите са терапевтичен метод за инжектиране на хиалуронова киселина, чиято основна цел е се предаде обем и плътност на устните. Ако вашите са прекалено тънки и придават строгост на лицето ви то определено с филърите за уголемяване на устни ще можете да получите онази визия, за която сте мечтали.

Хиалуроновите филъри са изключително популярни не само заради високата си ефективност, но и поради факта, че са приложими при:

 • Третиране на ръце;
 • Подобряване контура на лицето;
 • Придаване обем на скули;
 • За коригиране на тъмните кръгове около очите;
 • За премахване и попълване на бръчки;
 • За подобряване хидратирането на кожата и други.

Има защо хиалуроновите филъри да са толкова популярни. С тях не само можете да уголемите устните си, но и са високоефективни методи за подмладяване и получаване на визията, за която винаги сте мечтали. Терапиите са еднократни, а самия филър се резорбира от тялото след време, тъй като е естествена съставка, която не предизвиква алергии и други странични ефекти.