Как лесно да открием перфектния матрак?

двулицев матрак

Ако искаме да се чувстваме отпочинали и в идеална кондиция, задължително трябва да си осигурим удобство в спалнята. За съня ни не е отговорно голямото и качествено легло, а матракът който ще поставим на него. Помислете добре в какъв модел ще инвестирате, защото това е дългосрочно покупка и трябва да бъде направена разумно. Мебели venus.bg препоръчват на своите клиенти да разгледат моделите в каталога и да научат подробности за начина им на изработка и допълнителните екстри, които предлагат. Така много по-лесно ще разберете, кой вариант е подходящ лично за вас.

Какви са разликите между най-популярните модели?

В сайта артикулите са разделени в отделни продуктови категории. Основно може да избирате между еднолицеви и двулицеви матраци. Популярните напоследък топ матраци се използват за омекотяване на различни неравни повърхности, дивани стар матрак и други.

Ако търсите основен модел върху който да спите, трябва да познавате в детайли това което ви предлагат еднолицевите и двулицевите модели. Първите са по-евтини като цена, но в същото време изработката им е доста сложна и комплексна. Не са съставени само от един материал, както смятат много от клиентите. Името им идва от това, че могат да се използват само от едната си страна, тъй като от другата имат монтирана дървена рамка, с която да се инсталират.

Те дори ви спестяват пари за нейната покупка. Двулицевите от друга страна са по-висок клас и луксозни като изпълнение. Тук са използвани едни от най-популярните материали като мемори пяна, полиуретан латекс и други. Гаранционния им период е невероятно дълъг понякога дори и 20 години. Това е и причината да бъдете особено внимателни, когато правите подобна покупка, защото ще я използвате много дълго време. Venus.bg предлага – Двулицев матрак Лаго мемори:

  • „Лаго“ представлява двулицев модел с различен комфорт на лицата и променлив диаметър във височината;
  • оформя зони, съответстващи на естествените извивки на Вашето тяло;
  • той е с ядро от термоактивна мемори пяна и високоеластична HR пяна с ортопедични и проветриви свойства;
  • благодарение на различните видове пяна в ядрото той е подходящ за всеки, без значение от килограми, ръст, възраст или начин на сън.

Калъфът на матрака е от висококачествен текстил със самопочистващи и антиалергични свойства.

Защо да изберем модел със свалящ се калъф?

Перфектната хигиена, която трябва да поддържаме е задължителна. Така ще запазим не само матрака по-дълго време като нов, но и собственото си здраве. Ако изберете модел чиито калъф се сваля и пере може да го почиствате по-често и така да предотвратите натрупването на прах и някакъв вид алергени.