Подарете си здраве с нов и качествен еднолицев матрак

матрак

Има решения свързани с мебелировката в нашия дом, които са изключително индивидуални. Те касаят нашето здраве и удобство и съответно трябва да бъдат подбрани с много внимание и със събраната компетентна информация за тях. Разбира се говорим за матрака. Венус еднолицеви матраци отговарят на всички клиентски изисквания, тъй като са произведени по модерен начин и с най-качествените материали на пазара. За да бъдете напълно спокойни с продукта който купувате, първо се уверете дали той ще ви предостави необходимата опора по време на сън.

Решете дилемата с еднолицев матрак Венус

Всеки заслужава щом стане сутрин да се чувства бодър, отпочинал и достатъчно енергичен за един щастлив и ползотворен ден. Това ще се случи само, ако сте купили правилния еднолицев матрак. Важно условие е избраният модел, като размер да бъде точно за леглото ви. Ако спалнята е семейна то двамата партньори трябва да изберат степента на твърдост, която им е удобна за сън и така да преценят кой модел Венус да купят. Специалистите ви напомнят, че колкото е по-голяма тежестта на човека който спи върху еднолицевия матрак Венус, толкова по-голяма твърдост трябва да притежава той. Най-комфортно ще ви бъде, ако самата ви спалня е достатъчно голяма и по време на сън не си пречите с вашия любим.

Еднолицев матрак

Еднолицев матрак Duo Comfort Memo от Венус:

  • Рамката е изградена  от дърво и ламел и се съчетава с доказаните качества на полиуретановата и мемори пяна;
  • Полиуретана придава ортопедичност на продукта, а мемори пяната следва извивките на тялото за оптимален комфорт и спокоен сън;
  • Дамаската е от полиестер и памук, допълнително ватирана с меки полиестерни нишки, изключително чувствителна и приятна на допир;
  • Гаранцията е 3 години.

Производителите се възползват от модерните технологии, като влагат в този тип еднолицеви продукти няколко различни материала за повече удобство и комфорт на клиентите. Ценовата палитра също е богата, което позволява на хора с различен тип финансови възможности да открият подходящ модел Венус.