Защо е важно в търговския обект да предлагате качествени замразени продукти?

дистрибуция на замразени храни

Все повече собственици на хранителни обекти и заведения разбират необходимостта от това да разполагат с богат асортимент от качествени замразени изделия. Тези продукти се приготвят изключително бързо и затова са търсени от голяма част от клиентите. Хората управляващи хотели и ресторанти също използват подобни артикули ежедневно. Това е и причината да се насочите към дистрибуция на замразени продукти от Загора Груп БГ. Когато доставчикът ви е надежден и разполага с богат каталог от предложения, ще сте много по-спокойни, че ще предложите на вашите клиенти най-доброто.

Какво ще ни накара да сключим договор с определена дистрибуторска компания?

Конкуренцията в този бранш е наистина голяма и това е причината, когато избирате определена фирма да очаквате от нея коректност и професионализъм. Има редица критерии, които ще ви накарат да работите с определен партньор:

  • богато портфолио за дистрибуция – потребителите държат най-вече на разнообразието от артикули, което е важен момент при всяка поръчка;
  • високо качество – месото и зеленчуците, които са замразени е важно да отговарят на всички изисквания и стандарти. Безопасността на хората е на първо място;
  • дистрибуция с подходящи транспортни средства – фирмата, която ще ви зарежда, трябва да разполага с достатъчно на брой хладилни камиони, които са специализирани за дистрибуция на замразени продукти;
  • добри цени – като клиент това също ви интересува, за да може и вие да предложите на вашите клиенти достъпни цени. Тук всичко трябва да бъде съобразено с критерия качество.

От Загора Груп БГ препоръчват да изберете за дистрибуцията фирма, която отговаря на всички изисквания и е от достатъчно дълго на пазара. По този начин ще бъдете сигурни, че заявките ви се изпълняват в срок и замразените продукти са с доказан произход и качество. Партньорът, с който ще работите трябва да има вашето доверие, за да бъде общата ви работа ползотворна и всички да са доволни.

Кои са най-търсените артикули при този вид дистрибуция?

Потребителите предпочитат да пазаруват от отдела за замразени продукти, защото те са на достъпна цена и се приготвят много бързо. В днешно време ще откриете достатъчно хубави и разнообразни тестени изделия, хлебчета, пици и други, месни продукти, зеленчуци, плодове и полуфабрикати. Това разнообразие кара потребителите да предпочитат такъв вид храни, които ще се приготвят много лесно и ще бъдат достатъчно вкусни и апетитни.

Хората предпочитат да пазаруват най-често неща като сладолед, пилешко и свинско месо, пици, полуфабрикати и зеленчуци. Тези артикули по нищо не отстъпват на пресните с тази разлика, че се приготвят много по-бързо и може спокойно да държите по-голямо количество от тях у дома без опасение, че ще се развалят.