Защо да предпочетете удобните директорски столове

офис стол

Мебелирането на офис пространството не е лесна задача, защото освен външния вид на всички артикули трябва да се погрижим те да бъдат достатъчно качествени и ергономични за да предоставят на служителите необходимия висок комфорт. Това е ключова предпоставка за добре свършена работа и ежедневие изпълнено с мотивация и реализирани проекти. Мебели Венус ви предлагат да разгледате категория директорски столове и да обмислите възможността вашите служители да бъдат настанени точно на такива.

Ергономичност и стил – директорският стол и мястото му в помещението

В началото естествено трябва да споменем, че от такъв артикул се нуждае и управителят на фирмата, като неговият е добре да бъде в по-високия ценови сегмент и да впечатлява с изработка и класа. Обликът на кабинета на директора винаги говори много за състоянието на фирмата. Служителите също могат да бъдат разположени на висококачествени столове Венус, които притежават всички параметри за да могат да бъдат регулирани в множество позиции и да предоставят на човека опора, гъвкавост и удобство по време на работа. Ако искате да сте обгърнати от качествено меко усещане, то със сигурност директорските модели са правилният избор. Наличието на добър газов амортисьор, регулирането на височината на седалката са изключително важни. Също така, дамаска с която е облечен моделът Венус, оказва влияние на комфорта. Материята е добре да бъде с добра износоустойчивост, да се почиства лесно и да е дишаща.

Президентски офис стол

Директорски офис стол Carmen 6181 с подлакътници Еко кожа – Черен от Венус:

  • Хромирана основа и омекотени подлакътници;
  • Столът е с висока облегалка и удобна седалка с газов амортисьор за регулиране на височината и люлееща опция;
  • Тапициран е с еко кожа. Има множество функции в зависимост от Вашите нужди и изисквания.

Всеки работещ човек заслужава да запази здравето си в оптимална форма и ако това зависи от покупката на качествен работен стол Венус е добре да бъде направено.