Важно ли е подматрачната рамка да бъде актуален модел

рамка с ракла

Това да изберем ново обзавеждане и да променим интериора в жилището си е важно, но понякога дребните детайли, които не се забелязват на пръв поглед са наситени с доста повече отговорност. Например изборът на легло и всички компоненти които го съпътстват. Естествено качествения и комфортен матрак е от основно значение, но без подходяща подматрачна рамка 140/190, той няма да може да се използва правилно. Може да разгледате предложенията в каталога на онлайн магазин Venus.bg и да се запознаете с всички актуални модели подматрачни рамки налични в момента.

На какви характеристики трябва да отговаря новата подматрачна рамка

Този специфичен елемент се избира малко по-трудно, но ако имате необходимата информация няма да се затрудните много. Вземете под внимание следните аспекти:

  • Размерът – от ключово значение е да поръчате подходящ размер за леглото 140/190. Същото важи и за матрака. Измерете много внимателно леглото, защото дори малката разлика може да окаже пагубно влияние;
  • Изберете материала от който е изработена – подматрачните рамки се правят от различни материали, но като най-предпочитани се открояват в тези от букова дървесина;
  • Практичност – към моделите спокойно може да бъде прикрепен повдигащ механизъм, благодарение на който ще използвате раклата под леглото за съхранение на дрехи и вещи. Съвременните модели от своя страна ви дават възможност да повдигате определени зони от тялото;
  • Цената – тя основно зависи от материалите вложени в производството на подматрачната рамка и разбира се размерът, който ви е необходим за леглото 140/190.

Ако се ръководите от тези съвети бързо и лесно ще намерите подходящ модел и размер 140/190. Инвестирайте в актуалните и модерни артикули, за да се насладите на различните функционалности, които притежават.

Как да се ориентираме в разнообразието

Както вече споменахме моделите са много и различни. Добре е да се съобразите с бюджета, който сте определили за тази покупка и да се стремите към качествен и добре изработен артикул. Venus.bg ви препоръчва един уникален модел. Подматрачна рамка Система Flex Matic Вариант (с крачета) 140/190 – с дистанционно регулиране положението на главата и краката:

рамка флекс
  • Система Flex Matic 140/190 е високотехнологично предложение с дистанционно управление, с което се  регулират положението на главата и краката;
  • Чрез моторния механизъм Flex Box рамката автоматично се повдига, осигурявайки достъп до подматрачното пространство;
  • Има три зони на комфорт (зони за главата, за кръста и краката);
  • Характеризират се с подходяща еластичност на ламелите и пластичност на обувките свързващи ги с основата;
  • Ламелите и конструкцията са изработени от многослойна букова дървесина.

Изключително луксозен и актуален модел, който може да бъде намерен в размер 140/190. Не се колебайте да поръчате най-доброто.