Защо да изберем кухненски ъгъл за дома си

диван

Търсенето на нови и модерни мебели винаги е интересно занимание, защото така обновяваме дома си и се запознаваме с новото мебелно производство. Понякога откриваме артикули, които добре познаваме, но не сме оценили подобаващо. Днес ще поговорим малко повече за кухненските ъгли и тяхната важна роля в домовете ни. Виж повече за новите модели, които са налични в каталога на онлайн магазин Venus.bg. Те са обновени и предлагат различни функционалности, които ще улеснят ежедневието ви.

Кое прави кухненските ъгли перфектната мебел

Ако обърнете по-сериозно внимание на тази симпатична мебел ще установите, че тя действително има много ползи в ежедневието. Вижте повече за различните модели, които се произвеждат в момента. Формата с която са известни позволява да бъдат поставяни в ъгъла на стаята, където обикновено остава празно и нефункционално. Ако замените трапезните столове с кухненски ъгъл, ще усетите огромното преимущество на това да имате комфортна мебел в трапезарията. На нея могат да бъдат разположени удобно повече хора, които ще имат и възможността да се облегнат. Обособяването на комфортен кът в трапезарията дава възможност да пиете сутрешното си кафе настанени наистина подобаващо. Вижте повече за различните функционалности на съвременните кухненски ъгли:

  • Разтегателен механизъм – бързо и лесно с няколко движения превръщате дивана в удобно легло;
  • Ракла – наличната ракла под седалките ви разкрива достатъчно голямо пространство за съхранение на вещи;
  • Износоустойчива дамаска – всички тапицерии са обработени по начин, който ги прави лесни за почистване. Те не задържат петна и са добро решение за кухненската зона.

Много са нещата, които биха ви накарали да предпочетете тази мебел за дома си. Вижте повече за различните възможности на съвременните артикули.

Кой модел да предпочетете

Определено правилният модел е този, който подхожда като стил и визия на помещението за което го купувате. Сами може да изберете цвета и десена на дамаската и така да я синхронизирате със завесите или с цвета на стените в дома ви. Ъгловите дивани се предлагат в различни размери и внимателно трябва да определите кой е подходящ за вас. Предлагаме ви примерен модел, който би могъл да се нарече универсален. Трапезна мебел Стандарт с функция сън. Вижте повече за неговите параметри:

ъглов диван
  • Красив и удобен, предлага се с функция „Сън“;
  • Модел, който чудесно ще се впише в интериора на всяка кухня или трапезария;
  • С надеждна конструкция гарантираща здравина и запазване за дълъг експлоатационен период;
  • Конфигурация от голям диван с подматрак, малък диван с ракла и ъглова част – вижте повече как изглежда модела.

Този вид кухненски мебели са с изключително достъпна цена, което позволява на всяко семейство да се снабди с такъв артикул. Вижте повече за намаленията в онлайн магазина.