Как модерният хоризонтален шкаф ще направи коридора по-практичен и уютен?

шкаф за обувки

За да се чувствате удобно и комфортно когато се приберете, коридорът в жилището ви трябва да е добре обзаведен. Тук мебелите задължително се използват за съхранение на различни вещи, което прави помещението чисто и добре организирано. Помислете за покупката на подходящи артикули и създайте една гостоприемна зона, в която с удоволствие да се прибирате. Хоризонтален шкаф за обувки би стоял много добре в модерния малък коридор, защото предлага множество удобства и не отнема реално от свободното пространство. В сайта на магазин Венус ще разгледате много такива изделия, гарантиращи пълен комфорт при употреба.

Какво е важно да знаем за съвременните хоризонтални шкафове?

Най-популярните изделия от този сорт имат специално място, на което можете да седнете. Те са практични и многофункционални артикули, гарантиращи пълна стабилност и устойчивост като изглеждат изключително симпатично. Външно наподобяват малка пейка, защото разполагат с тапицирани меки възглавници за сядане.

В основата са вградени вратички, които могат да бъдат класически или тип ветрило. Именно там е зоната, в която ще подреждате всичките си любими обувки и ще имате бърз и лесен достъп до тях. Лесно ще интегрирате новата мебел в интериора на антрето, защото производителите изработват хоризонталните шкафове в най-различни цветове. Тапицерията също може да бъде по ваш избор за това внимателно помислете, кой модел ще се открои най-много и ще ви създаде приятно усещане. В случай че смятате зоната за съхранение на обувки недостатъчна имате шанс да допълните хоризонталния модел с още един класически с една или две вратички. Представяме ви следния вариант на Венус. Шкаф за обувки Рени – Сонома тъмна:

шкаф за обувки
  • шкаф за обувки „Рени“ е оборудван с две вратички и рафтове;
  • могат да се поберат от 8 до 12 чифта обувки;
  • за изработката на модела се използва ПДЧ 16 мм;
  • при желание бихте могли да поръчате шкафа и в друг цвят.

Чудесен пример за това как срещу скромна сума ще промените обстановката във входното пространство и то ще стане много удобно и функционално.

Как трябва да се грижим правилно за новата мебел в коридора?

Шкафът за обувки винаги е в досег със замърсявания и влага внесени отвън и поради тази причина неговото редовно почистване е задължително. Грижете се да забърсвате рафтовете и вратичките отвън с чиста и леко влажна кърпа достатъчно често. Мебелите се изработват от MDF и ПДЧ плоскости, които притежават гланцирано защитно покритие, предпазващо ги до известна степен от повреда. Въпреки това грижите, които е редно да полагате за обзавеждането не трябва да се пренебрегват.