Защо да изберете матрак с 5 зони на комфорт?

Еднолицев матрак

Зоните за сън обзавеждаме и оборудваме с особено внимание. Причините за това се конкретизира с факта, че именно на качествата и стайлинга, които сме успели да постигнем могат да гарантират изключителни условия за сън и отдих. Пълноценната почивка е гарант за тонизиране на тялото, отлична концентрация и подобряване на работоспособността, а това са показателни фактори, че няма как да направите компромис с нито един от елементите, които ще бъдат използвани за вашия уют и благоприятни условия за отдих. Еднолицев матрак Тея 5 зони на комфорт 164/190 е предпочитан вариант за ефективно оборудване на интериора в спалнята. Без матрак е немислимо да постигнете реализирането на вашите проекти за стил, спокойствие и комфорт.

Качества на еднолицев матрак Тея

5 зони на комфорт, стандартни размери 164/190, височина от 21 см са всички онези данни, които биха ви мотивирали да се възползвате от това изгодно оборудване. Подбора на нов матрак винаги предизвиква сериозни дебати, тъй като пазара е доста разнообразен, а това до известна степен затруднява крайното ви решение.

За да сте сигурни, че еднолицев матрак Тея 5 зони на комфорт 164/190 би бил вашето благоприятно решение за осигуряване на отлични условия за сън ще изложим най-добрите му качествени характеристики, които са:

  • Пет зони за комфорт, гарантиращи опора на гърба, долните и горни крайници, главата, раменната област;
  • Състава е подобрен и не позволява акари да се настанят в сърцевината;
  • Ортопедична стабилност и сигурна опора;
  • Безшумен;
  • Дишащ и намаляващ риска от поява на влага и миризма;
  • Екологичен продукт;
  • Гарант за удобство и спокоен сън.

Много фактори могат да провокират интереса ви да инвестирате в такъв модел еднолицев матрак. Касае се за изделие, което наистина се отличава със своята устойчивост и здравина. Благодарение на пълнежа от профилирана пяна PROFoam както и здравата рамка от иглолистна дървесина си осигурявате едно дълголетно и сигурно решение за вашата пълноценна почивка.

Цена, която ще ви остави безмълвни

матрак

Определено цената на матраците, които се характеризират с отлични качества никак не е ниска. Но за да отговарят на нужните на клиентите си от виртуалната платформа Мебели АРЕНА създават една безпрецедентна и много атрактивна оферта, която няма как да пропуснете. По отношение на стойността, на която можете да придобиете това съвършенство ви гарантираме, че ще бъдете приятно изненадани. Само срещу 387 лева имате на разположение един качествен и феноменален продукт, който ще ви осигури блаженство, спокойствие и уют в зоната за сън и отдих.