Кои са най-актуалните модели матраци в интернет магазините?

еднолицев матрак

Онлайн могат да бъдат купени най-различни мебели, продукти за дома и вещи от ключово значение за семейството. Поръчката става бързо и не губите от времето си, да ходите в различни търговски обекти и да разглеждате моделите. Освен това в интернет има много по-голямо разнообразие, особено на матраци. Те са и особено търсени в последно време, защото всички хора държат на удобството и здравословния сън. Перфектни модели ще откриете в магазин Venus.bg. Най-хубаво е това, че всички са качествени и могат да бъдат намерени в широк ценови диапазон.

Какви модели се предлагат най-често?

Ако решите да разгледате цялата категория, ще ви направи впечатление, че разнообразието е много голямо. Това винаги е чудесна възможност да открием най-подходящия, спрямо личните си предпочитания. Обикновено хората избират между еднолицеви и двулицеви матраци. Имайте предвид, че еднолицевите са по-евтини с по кратък гаранционен период, но също така и с вградена рамка за монтаж.

Независимо от достъпната си цена са добре изработени и ще ви осигурят комфортен сън за дълго време. Те също могат да бъдат с различна твърдост, благодарение на модерните материали, от които се правят. Двулицевите матраци са по-скъпи и съответно се използват дълги години. Може спокойно да ги завъртате в различни посоки и от двете страни, за да се износват по равномерно.

Има и едни други варианти, наречени топ матрак, които се отличават с това, че могат да подобрят значително неудобното легло, ако още не искаме да инвестираме в нещо по-скъпо. Също така биха могли да се използват на дивана или пък когато ходим някъде на почивка. Venus.bg предлага един примерен модел. Двулицев матрак Дрийм Комфорт:

  • трипластово асиметрично ядро, създаващо пружинен ефект;
  • профилиран слой HR пяна с висока степен на гъвкавост;
  • плътна BodyCare® с повишена твърдост;
  • луксозен, шестсантиметров слой мемори пяна;
  • ядро, обгърнато от памучен калъф; без наличие на лепила;
  • капитонаж от обемна вата за повече мекота;
  • средна степен на твърдост и разнообразни размери.

Прекрасна възможност да направите спалнята си още по уютна и комфортна.

Как да изберем матрак най-бързо по интернет?

Процесът по откриване на подходящия модел е изключително опростен в онлайн пространството. Всеки от артикулите се представя с множество снимки и подробни характеристики. След като сравните няколко харесани матрака, може да проверите дали се предлагат в размера, който ви е необходим и да направите бърза поръчка през формата. Внимателно четете описанието и това какво предлага съответният артикул. Бихте могли да селектирате продуктите и по определен критерии в търсачката.