Как един нов диван ще направи интериора в дневната стилен и модерен

ъглов диван

Щом настъпи моментът да търсим нова мека мебел сме изправени пред редица въпроси на които трябва да отговорим преди покупката. Всеки ден ли използваме дивана, каква ще бъде неговата натовареност, каним ли гости в хола и много други. Успешната покупка се състои в това да направим помещението функционално, красиво и най-вече със съвременен облик. Венус Дивани са тук за да ви помогнат с разнообразието от модели, което ще откриете в каталога. Всеки един е направен детайлно и са вложени качествени материали, които ви гарантират дълги години безпроблемна употреба.

Какви са характеристиките на съвременните дивани

Мебелното производство все повече се стреми да предложи разнообразие на клиентите което от една страна е добре. Така имате повече възможности да прецените различните модели и техните функционалности, дали са подходящи за вашия стил и начин на живот. Хората с по-малки апартаменти могат да се възползват от канапетата клик-клак или от класическите линейни дивани. Те могат да бъдат открити в по-малък размер с две места като пак ще имате достатъчно удобна мека мебел. Голяма част от диваните имат инсталиран механизъм за разтягане. Той винаги е от полза в ситуациите когато имаме гости които ще пренощуват или когато ни е необходимо допълнително място за сън. Венус предлага на вниманието ви този артикул. Луксозен клик-клак модел MARBELLA с ракла – бежов:

диван марбея
  • „MARBELLA“ е луксозна мебел с две декоративни възглавници, подходящ за обзавеждане на хол или дневна;
  • Предлага се с функция сън (клик-клак механизъм) и разполага с ракла под седалището;
  • Моделът е тапициран с качествена текстилна дамаска, подплатен с пълнеж от високоеластичен пенополиуретан и мебелна вата.

Прекрасен пример за функционална мебел, която би се вписала във всеки стил интериор. Бежовата дамаска чудесно ще се съчетае с различните цветове които преобладават в стаята.

Как да изберем подходящ модел

Ако сте от хората които предпочитат да прекарват свободните си мигове у дома излегнати на дивана в хола със сигурност търсите възможно най-удобния и релаксиращ вариант. За вас са подходящи моделите с релакс механизъм благодарение на който може да предоставите на тялото си необходимото удобство. Друг удачен вариант е диванът с лежанка. Тук също може да се почива в полулегнало положение. Естествено каквото и да предпочетете трябва да се съобразите в помещението в което ще стои. Препоръчително е размерът му да е подходящ – нито твърде голям, нито твърде малък. Преди покупката е добре да определите и цвета и материята на тапицерията. От нея зависи дизайнът на цялата мебел и трябва да бъде внимателно избрана. В момента търговците предлагат кожени и текстилни тапицерии с много добри показатели за износоустойчивост.