Какви са положителните характеристики на новите шкафове за обувки?

шкаф за обувки

Голяма част от мебелите, които се представят днес в търговската мрежа са изработени от съвременни материали и са снабдени с различни механизми и функционалности. Ако ви предстои да обзавеждате коридора си със сигурност ще откриете подходящ евтин шкаф за обувки в каталога на магазин Venus.bg. Този артикул е задължителен за всеки дом, тъй като позволява да съхранявате любимите си чифтове и антрето да е винаги подредено и чисто. Голямото търсене кара производителите да представят много разнообразни модели и те да бъдат на конкурентни цени.

На какви критерии трябва да отговаря точният модел?

Това че вариантите, които ще разгледате са толкова разнообразни ви дава шанс да изберете шкаф за обувки, който подхожда на избрания от вас стил на обзавеждане. Освен като външен вид е важно да откриете модел, който отговаря на критериите ви и за практичност. Преценете в какъв размер да бъде новата мебел, защото е важно, когато имате гости да може да подреждате и техните обувки.

Представям ви практичните вертикални шкафове, които се отличават с по-голям капацитет и интересна конструкция. Те оползотворяват пространството на височина и по този начин спестяват място в иначе малкото антре. Ако нямате толкова много чифтове, може да се доверите и на класическите модели с две или три падащи вратички и средна височина.

Те разполагат с двуредов механизъм, измислен конкретно за съхранение на различни видове обувки. Разгледайте предложенията в каталога на Venus.bg и изберете подходящия за вас. Тук ще ви дадем малко повече информация за – Шкаф за обувки Сити 4035 – Дъб кафе:

  • „Сити 4035“ е с две врати с плавно затваряне;
  • ще може да използвате шест рафта;
  • те побират от 14 до 18 чифта обувки;
  • за изработката на модела се използва ЛПДЧ 16 мм.

Един от най-предпочитаните модели шкафове, заради своя красив външен вид и голям капацитет. Дизайнът е съвременен и ще бъде актуален достатъчно дълго, за да оформите подходящ интериор в коридора.

Какви са предимствата на модерните материали при изработка на шкафове?

Направило ви е впечатление, че в момента се използват най-вече плоскости МДФ и ПДЧ. Те през годините изместиха дървесината като нейн по-евтин и лесен за обработка еквивалент. Мебелите, които се произвеждат от тези плоскости са красиви, имат ламинирано покритие и се поддържат много лесно. Това е важно за обзавеждането в коридора, тъй като е в досег с влага и замърсяване. Също така могат да се предложат в най-различни цветове. В момента са актуални различни нюанси на дървесината както и белият гланциран цвят.