Как да открием ново легло за детската стая

дървено легло

Когато се налага да подменяте леглото на своето дете е добре да вземете нещо значително по-добро и качествено от предходното. Сега моделите предлагат много възможности и практични комбинации. Разбира се при една такава покупка трябва да се има предвид и вкуса на детето, така че то да остане доволно от съответната мебел и тя да му допадне визуално. Производителите се съобразяват с това условие и различните модели са изработени в свежи атрактивни цветове, които се харесват на всяко дете. Предлагаме ви перфектен модел наличен в каталога на https://www.venus.bg/детска-стая/детски-легла/детско-легло-анди-82-190-рокфорд-лайт-зелено-океан. Модел, който ви дава възможност да декорирате модерна и функционална детска стая.

Какви са предимствата на модерните детски легла

В момента родителите са облагодетелствани от факта, че онлайн пространството им предлага много повече възможности от преди време. Различни модели легла за деца са конструирани по модерен начин и предлагат много възможности за съхранение на вещи, комфорт по време на сън и други. Изработени са от най-добрите материали, които ще гарантират безопасността на малчугана. Запознайте се с характеристиките на представения днес модел. Детско легло Анди 82/190 – Рокфорд лайт/Зелено океан:

детско легло
  • „Анди“ е удобно креватче, снабдено с две чекмеджета, странична табла и ракла;
  • То може да се използва с еднолицев матрак 82/190 см;
  • Моделът е част от модулна серия за обзавеждане на стая „Анди“, в цветовете рокфор лайт и зелено океан;
  • Получавате го на промоционална цена от 212 лв.

Изключително достъпна цена за един толкова качествен и комфортен артикул. Чекмеджета, които има детското легло са изключително удобни за подреждане на дрешки. Така родителят може да поддържа стаята винаги подредена и няма да има нужда от много допълнителни мебели за съхранение.

Защо е важно материалите за изработка да са най-добрите

Безопасността и здравето на децата е най-важното за техните родители и поради тази причина мебелите, които се купуват за стаята им трябва да бъдат наистина с доказано качество. В каталога на Venus.bg ще намерите креватчета направени както от естествена дървесина – екологичен материал познат от незапомнени времена, така и съвременните MDF и ПДЧ плоскости. Тези материали с времето са доказали своите характеристики и гарантират, че новото креватче ще бъде достатъчно здраво през цялото време на експлоатацията му. Когато се инвестира в определена мебел е добре да сме наясно от какви материали е направена тя и дали ще бъде достатъчно функционална. Не се колебайте да поръчате креватче онлайн и да се възползвате от преференциалните цени и специалните оферти на търговеца.