Как да изберем подходящо обзавеждане за детската стая

комплект за детска

Никога не е лесно да се изберат мебели за най-малките, защото техните нужди са по-различни и стаята им е строго индивидуална. За тях това не е просто място където спят, там си играят, прекарват свободното си време, учат и посрещат приятелчета. За тяхното здравословно израстване е изключително важно да са настанени в удобна детска стая, където имат всичко нужно заедно комфортно ежедневие. Мебели за детска стая ще намерите лесно, ако отворите сайта на Venus.bg. Разгледайте различните модели и дизайни както и готовите комплекти които включват всичко необходимо.

Какви са предимствата на готовите комплекти за детска стая

Комбинирането на различни мебели не е лесна задача, особено ако те трябва да се харесат на малчугана. Ето защо производителят се е постарал да съчетае артикули от една продуктова линия в практични комплекти от които да избирате. Те се отличават по дизайн и цветови нюанси както и по артикулите които са включени. Моделът зависи от възрастта на детето и неговите вкусови предпочитания. Важно е мебелите да бъдат изработени качествено от здрави материали и да изпълняват своята роля. Venus.bg представя модел наличен в каталога. Комплект за детска стая „SANDY“ DIOMMI (40-064) – 90/190 см:

детско обзавеждане
  • Комплект за детска стая „SANDY“ DIOMMI (40-064)- с едно легло;
  • Изработва се в цвят/цветове по избор от предложените;
  • Легло с висока табла, за матрак с размери (ширина/дължина) 90/190 см;
  • Нощно шкафче с две чекмеджета;
  • Бюро с чекмедже и подвижен плот за клавиатура;
  • Надстройка за бюро с две вратички и рафтчета;
  • Двукрилен гардероб с лост за закачалки, две чекмеджета и надстройка.

Пълното обзавеждане винаги носи много предимства, защото купени наведнъж нещата излизат доста по-евтино. Спестявате изключително много от времето си, защото така правите само един избор и покупката е завършена.

Защо е важно от какви материали са направени мебелите

Обзавеждането за детската стая задължително трябва да бъде изработено от качествени материали, които са безопасни за здравето. Това е предпоставка, че детето няма да развие някакви алергии и да бъде в нездравословна среда. В момента имате избор между мебели направени от естествена дървесина, която е най-екологичния вариант и такива от MDF и ПДЧ плоскости. Вторите са малко по-евтини, но също подходящи за детско обзавеждане. Здравината на елементите също е от съществено значение, тъй като всеки компонент трябва да бъде стабилен, за да предотвратим наранявания. Не се колебайте да инвестирате в най-доброто когато то касае здравето на вашето дете. Мебелите, които ще изберете трябва да отговарят на личните ви критерии, защото ще бъдат използвани активно всеки ден и е хубаво да им се доверите напълно.