Кои видове секции са предпочитани за модерния интериор?

модулна секция

Голяма част от потребителите се стараят да подменят периодично обзавеждането в своя дом. Това се дължи на факта, че модата бързо се мени, а обстановката която ви заобикаля, трябва да я следва, за да се чувствате комфортно. В момента обзавеждането е изключително функционално и красиво, съчетава се лесно и е на достъпна цена. Мебели ВЕНУС препоръчват да насочите вниманието си към интериора на дневната, която се използва най-активно от цялото семейство. Хората имат най-големи очаквания към секцията, защото тя е обемен артикул, който трябва да бъде максимално удобен.

Кои модерни секции се харесват най-много?

Ако разгледате продуктовите каталози онлайн ще забележите, че съвременните секции са много разнообразни. Има такива с повече шкафове, дори гардероб, както и модели с по-малко елементи почти минималистични. Потребителите се спират обикновено на актуалните модулни секции, които предлагат достатъчно голяма комбинативност и са изключително практични.

В зависимост от това какво очаквате от новата мебел и как ще я използвате, може да изберете такава с повече пространство за съхранение на багаж или с по-малко и декоративни витрини. Моделите са съобразени и с това, че различните апартаменти предлагат малка или голяма квадратура, което насочва хората към определена мебел. Много харесвани са раздвижените дизайни при които модулите се монтират в пространството по ваша преценка. Ще ви предложим един пример от каталога на магазин Венус. Холно обзавеждане Мареа 2 – Пасифик бял крафт:

секция
  • секция „Мареа 2“ е компактна и функционална секция със съвременен дизайн, подходяща за хол и дневна;
  • разполагате с всичко необходимо – голямо място за ТВ с две ниши и два шкафа с клопващи врати под него;
  • шкаф стъклена витрина и двукрилен гардероб с лост за дрехи, отгоре има затворен шкаф, ниша и етажерка.

Изключително функционално обзавеждане, което ще ви създаде редица удобства и ще направи стаята още по-красива.

Има ли значение в какъв цвят ще бъде секцията?

Ако искате тази основна мебел да си впише в обстановката, трябва да изберете нюанс, който допълва останалото обзавеждане. Хората много често залагат на традиционни цветове като естествената дървесина, бяло, сиво или бежово. По-смелите могат да поръчат модел в някой ярък и открояващ се нюанс, но дизайнерите не препоръчват точно това. Артикулът е обемен, забелязва се веднага и трябва да бъде по-скоро елегантен и изискан, отколкото натрапващ се. Бъдете креативни при избор на обзавеждане, защото ще го ползвате дълго и не бива да ви омръзва.