Какъв трябва да бъде модерният и функционален диван

триместен диван

Хубаво е през известен период от време да променяме интериора, допълвайки го с някои нов по-модерен елемент. Това най-вече важи за дневната, която се използва ежедневно от цялото семейство и е добре винаги да бъде уютна, красива и практична. Модерните варианти на меката мебел със сигурност ще направят стаята каквато си я представяте във вашите мечти. Диван Venus.bg е символ за висока класа, качество и комфорт. Разгледайте предложенията в интернет магазина и научете подробности за модерните мебели, които ще допълнят обзавеждането във вашия дом. Те предлагат различни възможности за употреба чрез включени съвременни механизми.

Модели и дизайни на дивани и канапета

Артикулите се отличават с изключително прецизна, качествена изработка и гарантирана здравина. Обикновено конструкцията е направена от естествена дървесина символ на устойчивост и надеждност. Ще намерите мека мебел в различни форми – добре познатите ви клик-клак канапета, класически прави дивани или такива с лежанка. Обхванати са всички стилове и цветове. Клиентите имат възможност сами да избират тапицерията, като изборът е съсредоточен между кожена и текстилна. Практично допълнение се явяват разтегателните механизми с които са снабдени по-голяма част от диваните. Безпроблемно ще използвате меката мебел и като спалня. Под седалките ви очаква и голяма ракла за багаж. Препоръчваме ви един от най-добрите модели на онлайн магазин Venus.bg. Холов ъгъл Манила с функция сън и ракла:

диван манила ъглов
  • Разтегателен ъглов артикул „Манила“ с дамаска по Ваш избор и опция за ляв или десен монтаж;
  • Основа – масив, МДФ и ПДЧ;
  • Седална част – матраци с пружинен пакет тип „Покет“ и пенополиуретанова пяна с висока плътност;
  • Възглавница за облягане – силиконизиран пух, пенополиуретанова пяна и калъфи с цип;
  • Функция сън – изтегляне на седалката с падащ гръб.

Възможност да имате качествена мебел която ще ви предостави различни модерни подобрения с които да я използвате активно всеки ден. Габаритите на дивана са достатъчно големи, за да не се тревожите щом ви дойдат гости и трябва повече хора да бъдат настанени.

Как да изберем подходяща тапицерия

Онлайн ще откриете както текстилни така и кожени висококачествени дамаски. Сами избирате как да бъде облечен новият ви диван и в какъв цвят да бъде тапицерията. Препоръчваме ви да се съобразите с това колко активно използвате меката мебел и дали имате домашен любимец. Текстилната тапицерия е по-подходяща за редовна експлоатация, износоустойчива е, не задържа петна и се поддържа лесно. Кожата би могла да бъде естествена или еко като тук трябва да бъдете доста по-внимателни с артикула и да го пазите много от повреда. Съвременните кожи са обработени така, че да издържат на по-голямо натоварване, но все пак се изисква специално внимание. Тези дивани създават по-голям лукс и говорят за висока класа.