Как да изберем практична и стилна маса за хранене

маса ива

Трапезарията е мястото в което се събираме със семейството, за да се храним, но също така често посрещаме и гости. Обзавеждането трябва да бъде добре подбрано и най-вече удобно, защото понякога прекарваме и повече време в седнало положение. Тук обаче главна роля има кухненската маса от която зависи как ще разположим кулинарните специалитети. Въпреки че добре познавате тази мебел тя не се избира толкова лесно, защото това се случва доста по-рядко. Ето защо ви предлагаме да погледнете моделите в каталога на https://www.venus.bg. Тук ще откриете както модерни артикули изработени от иновативни материали, така и класически варианти, ако държите на традиционната визия.

Кои са основните критерии за избор на кухненска маса

За да откриете подходящата мебел е добре да спазвате някои ключови стъпки с чиято помощ много по-лесно ще намерите търсеното. Непременно се съобразете с размера на помещението и това колко свободно пространство имате. Масата за хранене трябва да изглежда добре когато се инсталира и да има достатъчно място, за да се издърпват столовете, без да се докосват до други артикули. Изберете продукт, чийто материали на изработка съвпадат с преобладаващите в кухнята и се допълват взаимно. Ако сте от хората които често канят гости на вечеря е препоръчително да изберете мебел с механизъм за разтягане. Съчетайте по правилен начин масата със столовете. Поставени един до друг те трябва да изглеждат красиво и функционално. Venus.bg предлага да разгледате следния модел. Правоъгълна разтегателна кухненска маса Lusso – Дъб артисан / Бял:

разтегателна маса
  • Правоъгълна кухненска мебел „Lusso“ е с функция разтягане;
  • Тя ще Ви впечатли със съвременния си дизайн и интересна основа;
  • Изработена е от ПДЧ материал;
  • Подходяща е за обзавеждането на Вашата трапезария или всекидневна.

Модерно изглеждаща мебел при която класическите крака за основа са заменени от интересна конструкция. Изберете различен и интересен модел, който ще допълни интериора и ще му придаде нов облик.

Защо моделите направени от MDF и ПДЧ са толкова предпочитани

Открояват се кухненските маси при чиято направа се използват MDF и ПДЧ плоскости. Тези материали се доближават най-много до естествената дървесина като имат и редица по-добри характеристики. Те се обработват много по-лесно, леки са и на доста достъпна цена. Освен това могат да бъдат завършени с гланциран ефект, а повърхностите направени от тях се обработват по специален начин, за да се избегне повреда. Ако решите да поръчате кухненска маса направена от някои от тези материали ще може да избирате между огромно разнообразие от цветове. Така ще придадете на жилището си по съвременен вид и ще съчетаете нюансите с преобладаващите.