Как да изберем модерна и стилна холна маса

помощни маси

Всяка мебел в жилището има своята роля и значение. Трябва внимателно да избираме артикулите, ако искаме те да ни служат дълго време и да ни носят положителна емоция. Дори и най-дребният елемент е важен в интериора затова и днес ще обърнем повече внимание на Венус маси за хол. Този вид мебели обикновено се избират накрая, след като сме купили големите артикули. Не бива да пренебрегваме ролята на подобна декоративна мебел, защото тя винаги има своето място в помещението. Характеризира се с прецизна и детайлна изработка от изключително качествени материали.

Как да открием правилната холна маса

Когато знаете какво очаквате от дадена мебел много по-лесно ще намерите подходящия модел. Що се отнася до  масичките за кафе те могат да бъдат изключително атрактивни и декоративни в по раздвижени форми или дори така наречените помощни, които се прибират една под друга. Ако искате красив декоративен елемент, който понякога да използвате, за да поставяте дребни неща това е вашият модел. Семействата, които обичат да похапват различни неща пред телевизора, канят гости и сервират напитки ще се чувстват много по удобно, ако купят холна масичка с класически правоъгълен плот, който позволява да оставим върху него доста неща. Такива артикули често имат и допълнителен рафт в основата или пък някакъв вид чекмеджета. Венус представя един от новите си модели. Холна мебел IDENTO LAW 130 см., MDF – бяла:

холна маса иденто
  • „IDENTO LAW „ – правоъгълна мебел за дневна в бял цвят с допълнителен плот;
  • Тя е част от модулна система за обзавеждане на хол и дневна, серия „IDENTO“;
  • Изработва се от висококачествено ПДЧ с МДФ профил.

Красива и функционална мебел, която би подхождала чудесно на един модерен интериор в който търсите комфорт и удобство на високо ниво.

Защо е важно холната маса да се съчетава с дивана

Тези два артикула безспорно са свързани, тъй като обикновено сме седнали комфортно на дивана когато използваме масичката. Съответно трябва нейната височина да бъде съобразена с тази на меката мебел за да е всичко в близост до нас на една ръка разстояние. Правилото гласи, че плота на холната масичка трябва да е малко по-нисък от седалката на дивана. Ако имате други предпочитания не пречи да излезете от това правило. Например има модели, чиито плот може да се повдига за повече удобство, ако смятате да се храните в дневната. Разгледайте подробно възможностите, които ви дава каталога на интернет магазина и преценете кой от моделите ще бъде най-подходящ за вашия диван. Имайте предвид, че правоъгълните и елипсовидни артикули са може би най универсални.