Кои са най-търсените и модерни шкафове за обувки

шкаф за обувки сив

Не винаги отделяме необходимото внимание на обзавеждането за коридора. Входното пространство в повечето случаи е малко и тясно, затова и мебелите които ще изберем трябва да бъдат добре комбинирани. Тук съхраняваме връхните си дрехи и разбира се всички чифтове обувки. От подредбата на тези артикули зависи апартаментът да бъде подреден и чист още от вратата. Венус шкаф за обувки с чекмеджета е перфектен избор когато ви трябва удобна и функционална мебел в която мога да се подреждат различни неща. Такъв артикул ще стои добре във всяко помещение и ще го допълва по модерен и естетичен начин.

Защо да изберем шкаф за обувки с чекмеджета

Винаги трябва да се стремим да открием удобни мебели, които изпълняват повече от една роля, тъй като пространството в коридора е по-малко. Съответно имаме да подреждаме доста дребни вещи. Тук на помощ ни идват моделите, които освен рафтове на които да поставим обувките си са снабдени и с чекмедже за по-дребни неща. Това могат да бъдат ключове, портфейл, ръкавици и други. Коридорът винаги ще изглеждат по-подреден, защото нещата са поставени в чекмеджета. Подобни модели притежават падащи вратички, които са едни от най-удобните за съхранение на любимите чифтове обувки. В каталога на онлайн магазин Венус ще намерите нови и актуални варианти, които със сигурност ще ви допаднат заради елегантния си и модерен дизайн. Шкаф за обувки Ветрило 3 с чекмедже:

шкаф за обувки ветрило
  • Шкаф Ветрило 3 с чекмедже;
  • Изработва се от ламинирано ПДЧ в три различни цвята с които може да го съчетаете с Вашия дом;
  • Красив и функционален дизайн който лесно може да се комбиниран и с други мебели в коридора.

Качествено изработен шкаф, който ще побере достатъчно от обувките ви и ще изглежда красиво във всеки един коридор. Допълнителното чекмедже позволява да подреждате и някои дребни неща. Удобна, комбинативна мебел на изключително достъпна цена.

Да изберем ли шкаф изработен от ПДЧ материал

От подобна мебел очакваме да бъде достатъчно здрава, защото ще поеме доста сериозна тежест при употреба. По-рядко ще намерите модели направени от естествена дървесина, затова ви препоръчваме модерните шкафове направени от ПДЧ материал. Той е достатъчно здрав и на изключително достъпна цена, което ще ви позволи да купите повече от един модел. Обработва се по-лесно от дървото, почиства се безпроблемно и няма да се повреди лесно от влагата и замърсяванията характерни за коридора. Разгледайте моделите предлагани в онлайн каталога и се запознайте с материалите от които се изработват за да изберете най-подходящия.