Какъв трябва да бъде перфектният холов ъгъл

ъглов диван казабланка

Дневната е едно от помещенията в дома на които трябва да обърнем повече внимание избирайки обзавеждане. Мебелите тук трябва да се харесват на цялото семейство, да са удобни и практични. Най-важен винаги ще си остане диванът, а това да намерим най-добрият е главната ни задача. Холен Ъгъл Идеа с функция сън е най-доброто предложение което може да откриете в онлайн магазин Venus.bg. Качеството на изработка е на високо ниво, благодарение на материалите които се използват.

Как да изберем подходящ холен ъгъл

Сигурно класическите модели мека мебел са ви омръзнали и искате нещо по-интересно и различно. Такъв артикул е холният ъгъл. Благодарение на удобната лежанка която притежава и разбира се допълнен с функция сън той става чудесно допълнение за всяко жилище. Този вид мебели предлагат повече пространство за настаняване когато това е необходимо и шанс да се излегнете и да си почивате по най-добрия начин в свободното си време. Ъгловата форма на дивана е практична и може да бъде комбинирана лесно с останалото обзавеждане в помещението. Когато е нужно може да разтягате холния ъгли и той да се използва като спалня. За да откриете лесно подходящия модел ви препоръчваме да измерите свободното пространство в стаята и да вземете артикул, който ще подхожда и ще изглежда достатъчно балансиран. Venus.bg предлага един нов и елегантен вариант. Холов диван Идеа – с функция сън – Сив:

холов ъгъл идеа
  • Диван „Идеа“ е оборудван с различни функции като функция сън с падащ гръб, повдигащ амортисьорен механизъм на лежанката и обемна ракла за багаж;
  • За изработката на седалките са използвани дунапрен, тапицирани с висококачествена дамаска;
  • Получавате и пет големи възглавници за облягане, три квадратни декоративни възглавници и две правоъгълни;
  • Холният диван се предлага се във вариант с ляв или десен ъгъл.

Красива и практична мебел с допълнително място за съхранение под седалките което винаги може да бъде оползотворено по правилен начин в едно жилище. Лесно ще използвате разтегателния механизъм когато това е необходимо.

Удобството да притежаваме многофункционална мебел

Все по-модерно става да се сдобиваме с артикули, които изпълняват повече от една функция. Това е продиктувано от практичността ни и разбира се от това да обзаведем по най-подходящия начин. В хола може да се развихрим, защото съвременните ъглови дивани дават тази перспектива. Функцията с която са снабдени повечето модели ги прави идеални за малките апартаменти, където често липсва втора спалня. Може ежедневно да използвате дивана като място за сън, без това да му окаже влияние, защото е конструиран и направен от качествени материали. Допълнителната ракла под седалките също е перфектна възможност да спестим от покупката на друга мебел.