Как да обзаведем красиво детската стая

детско обзавеждане рики

За всеки родител е важно да направи стаята на своето дете красива и практична, за да се чувства то добре когато си е вкъщи. Малчуганите прекарват много време в личното си пространство, тъй като там не само спят, но учат, играят и прекарват голяма част от времето си. Мебелите са важни за да бъде помещението подредено и организирано и детето да се чувства максимално комфортно в стаята. Виж на Венус.бг готовите комплекти от мебели за детска стая. Те са комбинирани от професионалисти и ви предоставят всичко необходимо за да се чувства детето щастливо и спокойно.

Какво трябва да включва перфектният комплект

Излишно е да губите ценно време като се опитвате да намерите правилните мебели за детската стая. Всичко може да бъде избрано наведнъж благодарение на комплектите в онлайн магазина. Виж подробности за тях в каталога на търговеца. Те включват задължително подходящо за възрастта на детето легло, което често има и допълнителни чекмеджета за съхранение на дрехи. Винаги присъства и гардероба, бюрото шкафовете и етажерките. Комбинациите са направени с модерни артикули изработени качествено и предлагат безопасността която търсите за най-малките. Цветовете също са разнообразни, за да имате възможност да обзаведете с предпочитания нюанс на детската стая. Вижте какво предлага магазин Венус днес. Комплект детско обзавеждане Класик К 962 – 90/200 – Дъб суров/Бяло гладко:

обзавеждане за детска
  • „Класик К 962“ е модулна конфигурация за обзавеждане на детска стая;
  • Обзавеждането включва две легла с ниши;
  • Чекмеджета и повдигащ механизъм с амортисьори, разкриващи подматрачно пространство за багаж;
  • Леглата може да се използват с еднолицев матрак 90/200 см;
  • Комплектът притежава и трикрилен гардероб с огледало, чекмедже, лост и рафтове;
  • Шкаф с четири вратички и две чекмеджета;
  • За изработката на модела се използва ПДЧ, в цветовете дъб суров/бяло гладко.

Комплект за детска е подходящ за две деца, които ще имат достатъчно пространство за игри и учене както и място за подредба на всичките им неща.

Как да организираме правилно мебелите в детската стая

Подредбата на различните артикули които включват комплектите трябва да бъде направена максимално разумно и точно. Всяка мебел е добре да има подходящо място, за да бъде обстановката балансирана, а не претрупана с прекалено много елементи. Разделете помещението на различни зони и поставете съответните неща подходящо групирани. Леглото и гардеробът могат да бъдат в едната част, а бюрото, шкафовете и скринът в другата. Винаги трябва да бъде оставено достатъчно пространство за игри, затова не пренебрегвайте подредбата на артикулите. Вижте различните предложения на магазина и определете кое от тях ще бъде най-подходящо за вашето дете.