Как да намерим нов и качествен матрак?

двулицев матрак

Всеки от нас прекарва поне по 7-8 часа от денонощието в сън. Това е и причината да обзаведем уютно спалнята, където ще си почиваме на спокойствие. Наред с красивите и качествени мебели, трябва да помислим и за избора на Матрак. Този артикул не се избира толкова лесно, тъй като е доста сложен като изработка, има своите особености и ще го използваме дълги години. Това е причината днес да насочим вниманието ви към подобна покупка и да се опитаме да ви помогнем с няколко ценни идеи.

Важно ли е какъв матрак ще изберем?

За да се чувстваме комфортно по време на сън, да не изпитваме никакви болки в тялото и да се събуждаме бодри е важно да спим на качествен матрак. В момента потребителите избират между еднолицеви и двулицеви модели, които имат своите положителни характеристики. Има значение каква сума сте предвидили за тази покупка, защото единият вариант е по-евтин, а другият по луксозен.

Ако искате срещу скромна сума да получите добро качество и да се наспивате добре ви препоръчваме еднолицевите матраци. За тях няма нужда да купувате отделно рамка за монтаж, тъй като те притежават такава. Вариантите и тук са доста разнообразни като има някои еднолицеви модели изработени от иновативни материали, които ви гарантират пълен релакс. Двулицевите матраци се водят луксозни и това е нормално, защото могат да се използват от всичките си страни. Като ги завъртате периодично позволявате да се износват бавно и това е причината срокът им на експлоатация  да бъде толкова дълъг.

В тяхната направа присъства мемори пяната, латексът, пружините тип покет, полиуретана и други висококачествени материали. Обикновено материите са обработени срещу акари и други алергени, за да спите в една здравословна и уютна среда. В каталога на Venus.bg може да намерите следния модел. Двулицев матрак Сирена Фреш Мемори:

  • моделът има дебела профилирана двулицеви сърцевина от ULTRAFLEX HR пяна с голяма плътност и еластичност;
  • в калъфа е добавена мемори пяна и слой иновативна допълнително омекотена пяна;
  • дамаските са с голямо съдържание на естествени продукти;
  • моделът е за два сезона, като осигурява максимален комфорт, топлина за зимата и перфектна проветривост за лятото.

Прекрасна възможност да си почивате добре настанени на луксозен и качествен модел.

Да инвестираме ли в луксозен продукт?

Подобна покупка не се прави толкова често и ви препоръчваме, когато ви предстои, да се насочите към по-луксозните модели. Те ви осигуряват пълен релакс и добра опора на тялото, докато спите. Ще ви служат дълги години. Има варианти, при които гаранцията е до 20 години. Важно е да се грижите правилно за матрака и няма да имате никакъв проблем.