Разкажете историята си чрез интериора у дома

Краят на деня. Изморени сте до краен предел, а силите са Ви напуснали някъде по обяд. Бленувате за почивка и спокойствие, и нямате търпение да се завърнете в уютния си дом, където Ви очакват семейството, диванът и… леглото. Наясно сте, че те могат да Ви дадат всичко онова, от което се нуждаете в този момент, затова и тръпнете в очакване да се приберете вкъщи час по-скоро!

И това ще се случи, знаете го много добре, но Ви трябват още само няколко минути, за да приключите с покупките, да натоварите торбите в колата и да паркирате пред жилището си. Времето до срещата Ви с комфорта у дома сякаш се увеличава, а Вие ставате нетърпеливи и леко изнервени. Отпуснете се – приятните моменти тепърва предстоят!

За силата на красивия интериор

интериор

Тя е огромна и понякога дори не може да се обясни. Да дефинираме красотата като понятие би било много трудно, защото тя приема най-различни форми, а и всички ние я възприемаме по различен начин. За някои високата естетика се крие в модерните мебели, докато други я намират в усмивката на детето си. А вие какво смятате за красиво и дотам важно, че да не можете да живеете без него!

Мебелите трябва да разказват история

Визията на жилището разказва за това какви всъщност сте самите Вие. Ако сте хора с темпераментен и дори буен характер, е напълно възможно да отразите същността си чрез избора на обзавеждане, което да е дръзко и доста смело от интериорна гледна точка. Тапицираните легла са чудесен вариант за онези, които не обичат да следват общоприетите норми за съвременен интериор, защото искат да са различни и да постигнат нещо повече от класическа визия за дома си. Вижте https://www.venus.bg/спални/легла/тапицирани-легла и разберете какво точно имаме предвид…

Тапицирано легло VS класическо

Мебелите от кожа са далеч по-ефектни от тривиалните, които сме свикнали да виждаме по магазините. Техните предимства са редица, всъщност дори повече от това:

  • Тапицираните легла са интересни, шикозни и много модерни;
  • Те се поддържат и почистват лесно, без да хабят силите и енергията Ви;
  • Практични са и много функционални;
  • Удачни са както за спалнята, така и за детската стая;
  • Не струват прекалено много.

Помислете внимателно над това какво точно легло да си купите, обръщайки специално внимание на тапицираните модели. Те са изключителни…