Столове от Троян – да се докоснем до историята

стол

Троянските трапезни столове от години са си създали репутация като ефектни и здрави мебели, които българина предпочита да ползва в дома си.  В действителност обзавеждането, произвеждано в района се отличава с специфична тематична концепция, която датира своята история още времето на възрожденското строителство. Стила е в стар български дух и наистина респектира, носи една завидна топлина и домашен уют. В това е причината и до днес да се предлага този вид трапезни мебели.

Само стила ли е определящ при избора на столовеТрапезен стол

Трапезни столове Троян имат една своя специфична черта. Освен, че са изработени изцяло от масивна дървесина при тях се наблюдава ефектна, спокойна и излъчваща достолепие тенденция. Имайте предвид, че самия по-специфичен стил на троянските столове и въобще мебели изисква особено внимание при съчетаването им с останалите в интериора. за разлика от съвременните, които буквално се приспособяват още преди да заемат своята позиция то тук е особен момент да се комбинира масивната дървесина, фрезките и традиционните за мебелите от Троян акценти с каквото и да било обзавеждане.  Като стил няма как да определим този на мебелите произвеждани в района като уникални. Но има още една специфична черта, която кара клиентите с години да проявяват конкретни предпочитания именно към тези изделия.

Качество без компромис

Здравина, стабилност, масивна и впечатляваща структура. Няма как такива мебели да не се ползват години наред. Разбира се модата и тенденциите, които носи тя в мебелния сектор оставят своя отпечатък и при изработката на троянски трапезни столове, но се е запазила основната мисия на производителите, а именно да предложат на своите клиенти здравина, комфорт, издръжливост и години вярна служба. Широка кама от колекцията мебели от Троян се предлагат в каталога на МебелиАрена. Тук търговеца предоставя на своите клиенти възможността да избират измежду стилаве, които да се адаптират към интересите и вижданията на клиентите. А за почитателите на мебелите от Троян каталога предлага невероятни модели столове, маси и всякакви други мебели на приемливи цени.